Thursday, July 23, 2015

Farvel gæster og goddag Montreal

Vi har haft gæster, og det var skønt. Der blev snakket, hygget og drukket meget :-)

Nu er vi næsten på vej til Montreal. I år fylder jeg nemlig rund, og i stedet for en stor fest, har jeg valgt at jeg vil til Montreal. Vi har lejet en luksuslejlighed via airbnb. Luksus fordi der er pool på taget, så jeg ser mig selv sidde med en drink og en bog, mens resten af familien er i vandet. I stueetagen er der et supermarked, så jeg forventer heller ikke, der bliver lavet meget mad :-)

Montreal har mange tilbud, men helt ærlig, så har vi ikke særlig meget på programmet, men tager i stedet for og finder ud af det, når vi er der. Jeg er sikker på, vi nok skal få oplevelser.

Vi har bestilt bord på en god restaurant og en guided gåtur i det historiske af byen, og glæder os meget til begge dele.

Jeg har drømt om at holde ferie på et all inclusive resort, men er hverken til sand eller sol. Jeg er meget mere til storby. Altså blev dette mit bedste alternativ til det og helt ærlig: Jeg er så glad for beslutningen.

Hvorfor Montreal? Sidste år var det Paris og så lød Montreal som en god fortsættelse og anderledes nok til at det bliver noget særligt. Det skal trods alt gøre det ud for den store suppe, steg og is fest, som kunne have været alternativet. Nå, her skal pakkes :-)


No comments:

Post a Comment