Friday, November 20, 2015

Hvor meget drikker du?

I dag var jeg til min årlige læge check. For tyk og for højt blodtryk, men ellers ikke noget. Jeg fik en række spørgsmål og en af dem, var hvor meget jeg drak.

Hmnnn. Som regel åbner jeg en flaske hvidvin fredag aften, og den holder typisk weekenden ud. Min mand foretrækker øl. Jeg synes egentlig ikke, det er særlig meget, men lægen mente, at en måneds pause kunne være en god ide. Så nu er det aftalt, at jeg starter i løbet af januar.

Jeg glæder mig til udfordringen og tror, den bliver sværere, end jeg har lyst til at erkende,  uden at jeg synes, jeg har et problem. Et eller andet sted håber jeg vel egentlig, at det ikke gør nogen forskel på mit helbred. Tænk hvis det gør!

Det sidste år har jeg skåret meget sukker væk fra min kost, og det var ikke særlig svært, så længe jeg ikke er fanatisk. Jeg er nu langt mere bevidst om, hvornår maden indeholder sukker ligesom jeg yderst sjældent spiser sødt hjemme eller dessert, hvis jeg er ude. Det er til stor irritation for min veninde, der altid er klar til dessert, men til deling og jeg altid takker nej.

Nu vil jeg håber, du får en dejlig weekend, mens jeg henter mig et glas vin :-)


No comments:

Post a Comment