Monday, November 10, 2014

Mit liv er en sang

Vi er tre stille mennesker i familien, som består af fire.........

Den yngste snakker og snakker og snakker. Det ene spørgsmål efterfølges af næste. Jeg har prøvet at vende det hvide ud af øjnene, når jeg har været hjemme med hende en hel dag pga. sygdom og min mand så kommer hjem og fortæller mig, at jeg ikke reagerede på, at hun talte til mig.

Min veninde, som selv har tre drenge, passede hende og var helt færdig bagefter. Det havde været udmattende :-) Selv klarer vi det ved at give mere Ipad tid end vi indrømmer!

Min yngste er også hende der vil være kunstner. Enten en maler eller en sanger. Så der synges også meget i hjemmet. Det kom til udtryk i dag.

Jeg var på toilettet og selvfølgelig kom der et spørgsmål fra køkkenet, hvortil jeg svarede, at jeg altså ville have lov til at s.... i fred og ro.  Straks blev der skrålet: Mor er på toilettet for hun s..... og vil have fred og ro! (Det blev så efterfulgt af endnu et spørgsmål til mig.....)

Jeg nyder nattens stilhed :-)


2 comments:

  1. Ha ha ha:) vores den lille, mindstemanden på 7år spørger også meget. Det er store spørgsmål hele tiden som hvor stor er det jorden er? Kan man spise skyer? Hvor længe kan hvaler holde vejret og kan de også over vandet?? Han spørger altid mest i bilen når jeg kører og ikke lige kan google det.... Det er trættende:) Men mon ikke vores kære afkom vokser op og bliver kloge eller noget:)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg håber for dig at det går over, men vi nærmer os de 10 år og endnu er der ikke nogen forandring :-) Heldigvis er det også lidt kært...

      Delete