Thursday, November 6, 2014

Morgenmad

Jeg er elendig til at spise morgenmad. I mange år klarede jeg mig fint uden, men er blevet klogere med alderen mht. vigtigheden af starte dagen med et måltid.

Proteinbarer var i lang tid løsningen, men nu er jeg gået skridtet videre og vil gerne undgå sukker. Så i stedet for er det blevet til en banan, men jeg har stadig ledt efter noget, der var lidt mere substans i, men som kan spises i nogle få mundfulde.

I går forsøgte jeg noget nyt. Jeg klippede spinatblade i stykker og puttede dem i bunden af min muffinform. Derefter kom jeg lidt bacon i og sluttede af med et udslået æg.


Det så sådan ud:


Jeg bagte dem ved 180 grader i 20 minutter.

De blev gode og jeg kommer til at lave dem igen. Dog vil jeg nok piske æggene næste gang, da jeg synes, det let bliver tørt at spise æggeblommen. Så det ender nok som nogle mini quiche uden dej :-)

Der er en portion til fryseren og jeg gætter på, de hurtigt bliver spist. De kommer sikkert også til at indgå i børnenes madpakker. Jeg kunne også sagtens forestille mig at bruge dem som fyld i en sandwich.

PS Det endelige resultat

2 comments:

  1. Uh, de ser lækre ud:) tak for ideen, det må prøves:) go' weekend.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I aften skal vi have taco, og jeg har allerede planlagt at bruge resterne til en ny portion :-) Også rigtig god weekend til dig.

      Delete