Tuesday, March 17, 2015

Æggewraps - min bare

Jeg er altså ikke særlig god i et køkken. Heldigvis overlever familien og vi får oftest hjemmelavet mad. Men lad mig forklare:

Jeg så en opskrift på æggewraps på bloggen Vanløse Blues og senere en variation af sammen på bloggen Brændstof.

Her er opskriften fra Brændstof

Du skal bruge: (ca. 6 mellemstore wraps)
250 g økologiske past. æggehvider 6 øko æg 4-5 spsk Skyr 3 spsk Loppefrøskaller 1-2 spsk fint kokosmel 2 tsk salt Kokosolie til stegning
Sådan gør du: Blend alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile i ca. 10 min til den får en mere fast konsistens. Smelt så lidt kokosolie på en pande og steg ca. 1-1 1/2 dl dej adgangen ved medium varme. Giv dem 1-2 min på hver side til de er gyldne. Nydes lune med dit favorit fyld, men kan også opbevares på køl eller fryses ned til senere brug. Velbekomme! Og tak til Maria for en fantastisk low carb opskrift.

Jeg besluttede mig for, at det skulle prøves.

Min variation:


250 g økologisk past. æggehvider - Mon ikke det er det samme, som 2,5 dl. Jo, det tror jeg :-)
6 øko æg - æg er vel æg, så 6 æg blev knækket

3-4 spsk skyr - hmnn. Ahhh, jeg har græsk yoghurt. 1-2 store skvat og den er hjemme
3 spsk Loppefrøskaller - hvad er det. 3 spsk. er ikke så meget, så det springer vi over  
1-2 spsk fint kokosmel - lyder sødt, så nej tak.  
2 tsk salt - gjort  
Kokosolie til stegning - yeahh det har vi. 

Resultatet: 
Ikke en eneste lignede noget, der mindede om en wrap, men de smagte fantastisk.

Et par dage senere prøvede jeg med de rigtige ingredienser, og der det meget bedre. Mindst 4 hele wraps ud af 6 :-)

Det her er bare så typisk min måde at lave mad på. Nogen gange går det godt og andre gange..... Jeg kan bare ikke finde ud af at følge en opskrift slavisk. Jeg prøver, men et eller andet går altid galt. Heldigvis har både min familie og jeg lært at leve med det, da min mand heller ikke er en ørn i køkkenet.
 

 





No comments:

Post a Comment