Friday, May 30, 2014

Den gang lød det bedre

Lørdag skal jeg på camping med min datters spejdergruppe. Det blev besluttet for mange måneder siden, og den gang lød det som en glimrende ide, og vi var alle yeahhhh.

Nu er weekenden så kommet og pludselig er der et par stykker, der ikke længere kan. Åh, hvor ville jeg gerne det var os. Vi har camperet med familien på en naturplads og jeg husker det lidt som, at vi pakkede halvdelen af vores hjem i vores biler efter at have brugt en uge på at finde tingene. Kom frem og overlevede og brugte så den næste uge på at pakke ud igen. Det er så der jeg lever med min mands konstante knotne bemærkninger, mens vi er af sted, fordi han tager sig af udpakningen. Nej, han er ikke lige til det der med at være ude i midten af ingenting. Alt for mange dyr og for lidt komfort.

Denne gang må vi kun have minimalistisk med og det er kun mig og den yngste. Selve campingdelen har jeg ikke et problem i. Det kan næsten være hyggeligt at ligge i teltet og lytte til regnen eller dyrelydene. Men et døgn med alle disse mødre og alkohol er bandlyst... Jeg er bange for det bliver et meget langt døgn og satser virkelig på, at det kommer til at give datteren

Et fantastisk minde for en livet

En af dem hun vender tilbage til igen og igen og stadig gør, når hun sidder i sin gyngestol som 80 årig. Ellers er jeg den der bliver mopset :-)

2 comments:

  1. Hatten af for dig. Håber du får en god tur. Uh.... no way kunne jeg gøre det. Jeg har overnattet på skolen med den ældstes klasse og det gik lige:) Men det var jo også indendørs:) Nå, men sejt du gør det. Vil gerne høre hvordan det gik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg lever meget for mottoet, at jeg sjældent fortryder, hvad jeg gjorde, men mere hvad jeg ikke gjorde. Derfor også campingtur :-)

      Delete