Wednesday, May 21, 2014

Kære svømmelærer + blogger efterlysning

Undskyld. Jeg ved godt min datter ikke var der til træning sidste gang. Men for en gangs skyld var både hun og søsteren inviteret til samme fødselsdag, og det gav os voksne muligheden for en minidate. Den var god og tiltrængt!

I dag kom hun heller ikke. Men ser du: hendes søster havde været hjemme syg hele dagen. En af de gange det ligger på vippen, men hvor skolens politik forbyder hende at komme, før hun har været feberfri i 24 timer. Altså havde hun og og jeg en hyggedag. Så meget man nu kan have, når den ene er for rask til at ligge i sengen og tror, der er flere kræfter end der er og hvor den anden stresser for meget over planer, der måtte blive en anden dag. Så da søsteren kom hjem, blev hun mødt med en heltemodtagelse af lillesøster, mens mor var skvattet i søvn.

De to børn legede ude. Fandt flamingo stykker fra et Ikea indkøb og pludselig var der sværddyst på plænen. De gyngede, de cyklede og de grinede og havde det bare sjovt.

Så kære svømmelærer. Undskyld vi skippede i dag. Vi havde travlt med at være børn.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fra SACK it på facebook:

Er du blogger eller kender du én, der er?

Så vil vi meget gerne i kontakt med vedkommende. Skriv en mail til info@sackit.dk med 1) link til bloggens navn og 2) antal besøg pr. måned.

Du er velkommen til at dele opslaget - det vil vi sætte meget pris på! Tak 

No comments:

Post a Comment