Sunday, May 25, 2014

Instagram

Jeg er på Instagram, for så kan jeg deltage i konkurrencer og vise familien billeder af vores hverdag.

Det er ikke så længe jeg har været der, men der er alligevel et par ting, som jeg har lagt mærke til.

 • Hvor bor danskere bare kedeligt i følge Instagram.

  Så vidt jeg kan se, så skal der være en Kubus, Hay møbler og puder, en Kahler vase og endelig RC, som Royal Copenhagen er blevet til. På væggene skal der også helst hænge hvid/grå/sort print.

  Jeg skal have fundet nogle andre sider at følge, for jeg synes godt nok det er uinspirerende. Men jeg fortsætter nok med at følge de "kedelige", da de kommenterer så sjovt.
 • Hvor er det dog hyklerisk. Min mor var så heldig at vinde en sundhedsbog og jeg kunne ikke dy mig for at se de to forfatteres instagramprofiler. Der var fotos af den store morgenbuffet, en lækker kage, macarons, muffins, champagne, osv. Der var helt klart flere billeder af det usunde end det sunde, hvilket jo ikke hænger særlig godt sammen med at skrive om sundhed.
Jeg er ikke en døjt bedre. For jeg viser min salat, der var min middag, men ikke den Ben og Jerry, der fulgte efter. Tager jeg et billed af mit hjem, så bliver der også lige flyttet rundt på ting, så jeg kun viser det pæne. Der er ikke billeder af mig ved min pc, men af mig aktiv.

Sikke et fordrejet billed man kan give og hvor er det let at få dårlig samvittighed, når alle andre er så "rigtige"

2 comments:

 1. Ha ha, ja Instagram kan være mærkeligt og yderst underholdende. De der ting i hjemmet du nævner ved jeg ikke hvad er - men er enig i, at folk har ret kedelige hjem. Kig forbi hos mig, hvis du har lyst:)
  http://instagram.com/mettephebs

  ReplyDelete
 2. I lige måde. Ingen af os går ret meget op i indretning og det bærer her præg af. Rodet, praktisk og hyggeligt er vist vores indretning. :-)

  ReplyDelete