Saturday, October 25, 2014

Mammogram

Det kan jeg ikke lide! Første gang jeg fik foretaget en, var da min læge fandt en knude i mit bryst til en årlig undersøgelse. Den var heldigvis godartet.

Jeg har ingen smertetæskel, så det er ren tortur at få foretaget undersøgelsen. Jeg bemærkede til sygeplejersken, at det må være en mand, der har opfundet maskinen, men hun sagde, det var en kvinde. Det har jeg nu ikke kunnet finde bevis på. Jeg er stadig overbevist om det er en mand.

Min datter er spejder og gruppens næste projekt er at forbedre en ting. Jeg foreslog lederen, at de skulle gøre mammogrammaskinen bedre! Lederen, en sygeplejerske, slog en høj latter op. Hmnnnn.

Men det er da utroligt, at den ikke kan laves bedre. Jeg forstår ikke, der ikke er oprør over udformningen og at der ikke kan laves flere rundinger. En ting er sygeplejersken, der løfter, skubber og hiver i brystet, men der er altid en eller anden delle, der også kommer i klemme. Nej, jeg er ikke tilhænger.

Så indtil videre klarer jeg mig med at tage til undersøgelsen doped af 600 mg ibuprofen!


2 comments:

  1. Så glad for at høre den var godartet. Har ikke selv prøvet en sådan maskine men er jævnligt i MR scanneren og er egentlig ok med det. Men men kunne de ikke lave den der scannings lyd meget lavere for selv med ørepropper og høretelefoner med musik i, ja så er det altså højt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Den har jeg så til gengæld ikke prøvet. Men jeg har fornemmelsen af, at der mangler flere kvindelige designere i medicinalindustrien. At der bliver kigget på andet end funktionalitet og slutresultat :-)

      Delete