Monday, October 6, 2014

Mænd er bedre.....

Dårlig samvittighed! Det er det jeg først og fremmest tænker på, når nogen spørger mig til den største forskel på før og efter børn.

Jeg prøver virkelig på at være en god mor, men synes, der er så meget jeg kan gøre bedre. Bruge lidt mindre tid på nettet og mere tid at lege. Være den der gynger med mine børn på legepladsen i stedet for at sidde med min telefon. Der er så også masser af ting, jeg synes, jeg gør godt, men der er altid følelsen af af, at jeg kunne gør det bedre.

Vores fraskilte ven var her og på en biltur var det så han udbrød: Jeg kan ikke være en bedre far. Jeg er en fantastisk far.

Den lader vi lige stå.

Den udtalelse har jeg har jeg aldrig hørt nogen mødre sige. Jeg har brugt den sidste uge på at overveje det, og nej: jeg kan ikke mindes en eneste mor fortælle mig, at hun var en fantastisk far. Jeg har hørt forældre beskrive hinanden som fantastiske forældre, men ingen mor har sagt det om sig selv.

Det førte mig tilbage til artiklen, der var med til at skaffe mig et rigtig godt job. I den stod der, at hvis et job havde 10 krav, så søgte kvinderne hvis de kunne de 10 og mere og mænd, hvis de nogenlunde kunne de 3.  Det tog jeg til efterretning og pludselig kom jeg til mange jobsamtaler og fik
drømmejobbet.

Hvorfor er det at mænd, bare synes de kan. Og hvorfor er det kvinder synes, de kunne have gjort det bedre?

Jeg tror, jeg vil til at øve mig i at være mand!
2 comments:

  1. Godt spørgsmål og (nu fornærmer jeg nok nogen især dem der synes janteloven er et hit, så undskyld) men er ikke en der kan svare, hvorfor kvinder ikke putter dem selv højere op. For jeg gør, jeg er altså en fantastisk mor, det er jeg virkelig. Min mand er en fantastisk far og du har da helt ret i, at det fortæller han ofte men jeg kan altså godt finde på at sige jeg er en fantastisk mor. For det er jeg:) Det synes jeg alle skulle fortælle dem selv og også, at de er en go' kone, ven, datter you name it for det giver en go' følelse:) Og måden du er mor på er den der passer til din lille familie - who cares hvordan andre gør det. Ha' en skøn tirsdag:)

    ReplyDelete
  2. Hvor er det bare godt at høre. Jeg er nemlig overbevist om at vores selvopfattelse helt smitter af på børnene. Hvis jeg ikke selv tror, jeg er den bedste mor, hvorfor skulle de så tro på det? Jeg synes faktisk, vi skylder vores børn, at de føler, de har fantastiske forældre. De har nemlig ikke andre muligheder. Ingen returret! :-) Rigtig god dag til dig.

    ReplyDelete