Wednesday, October 30, 2013

Drømmestuen

Ligenu er der en konkurrence i blogland, hvor man skal præsentere sine drømmestue. Den har jeg haft i hovedet i mange år, så nu er det min chance for at fortælle om den.

Inspirationen kommer fra et kendt tv par, der for længe siden viste deres stue. De havde ombygget en gammel stald til en stor stue, og siden har det været mit udgangspunkt. Jeg har ikke set deres hjem i boligblade siden, så jeg kan ikke linke til den.

Min stue er utraditionel og det er den, fordi jeg ikke tænker på gæster overhovedet. Det primære er fuldstændigt familiens behov, for så tror jeg også gæster vil føle sig godt tilpas.

Lokalet

Forestil dig en gammel svinestald, der er blevet tømt. Gulvet har fået varme i og der er lagt et gammelt trægulv, der er højglanslakeret, men med spor af de mange fødder, der har gået der. Der er blevet lavet en dør midt i bygningen, man træder ind i. Vinduerne på hele den ene side er udskiftet med fire franske døre, der fører ud til en stor terrasse. (På oversigten er der ikke franske døre, og det irriterer mig, men jeg kunne ikke finde dem i værktøjet). Murene er de bare mursten med alle uperfektheder og slidtage, som tiden har skabt.