Wednesday, March 5, 2014

Selvstarter - altså i bilen

Min mand drømte om at få en selvstarter. Der er ikke plads til hans bil i garagen, når vores cykler, legetøj, fodtøj og andre nødvendigheder også skal være der, så han har mange kolde morgener, når han tager hjemmefra meget tidligt. Så da vi sidst fik bil insisterede jeg på at forhandle en selvstarter med i prisen og det lykkedes. Et klik på fjernbetjeningen og bilen startede.

Nu var det så sådan, at VW lige var kommet med en reklame.


og den skulle vi jo have mest mulig ud af.

Vi fortalte pigerne, at fars nye bil kunne noget meget specielt. Hvis man løb rundt om den og klappede 3 gange ville den starte. De kiggede på os, som om vi havde spist søm, og det i hvertfald ikke kunne være rigtig. Men fristelsen blev for stor og de prøvede. Intet skete! Det var nemlig kun den ene af dem der gjorde det. Så prøvede de begge og bilen startede...... Det var tydeligt, at den ældste ikke rigtig troede på det, men heller ikke vidste, hvordan det skulle forklares.

Det bedste ved historien er, at næste nat sneede det, og da pigerne kom ud, jublede den mindste. For der hvor fars bil havde stået, kunne man se, at han havde gået rundt om bilen, så nu så hun jo selv, at far var løbet rundt om bilen og klappet 3 gange for at starte den. Jeg må tilstå, jeg ringede til ham senere og hulkende af grin fortalte om, hvordan han starter bilen tidligt om morgenen. Bare tanken om ham løbe rundt og klappe ..........

No comments:

Post a Comment