Monday, March 24, 2014

Vaskemaskine

Vi fik vores vaskemaskine for 13 år siden og den har klaret to spædbørn og alt det andet. Den fungerer stadig, men i modsætning til tidligere, hvor den var lydløs, virkelig lydløs, så har det ændret sig.

Det går nogenlunde, når det er selve vasken, men når vi kommer til centrifugeringen, går det løs. Det lyder som en jetjager i huset. Al samtale forstummer og vi sidder fastfrosset i ni minutter og fortsætter som ingenting, når det er ovre. Vi er efterhånden så vant til det, at vi ikke en gang tænker over, at vi ikke kan snakke sammen, mens det står på.

Vi har kigget på reservedele, men det ser ud som om, det ikke er noget, vi bør gøre selv og med alderen den har, er det nok nærmere en ny vaskemaskine, vi skal finde. Vi er bare sådan nogle, at hvis det virker, så får vi ikke rigtigt taget os sammen. Dog blev jeg mindet om det i nat.

Den yngste sov hos os og pludselig var lyden der. Den lyd man absolut ikke vil høre, når man sover og alt burde være tyst. Det stod ud af hende, så vi to voksne blev hurtigt meget vågne og flåede dyner og puder af og skiftede sengetøj. Der var også lige et barn, der skulle have skiftet tøj og skyllet hår. Der blev vaskemaskinen sat over, og jeg var sikker på, vi ville blive vækket igen, når den centrifugerede, hvilket dog heldigvis ikke skete. Vi var bare for trætte. Men jeg tror, jeg vil kigge efter en vaskemaskine, så vi er forberedt!


No comments:

Post a Comment